keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Pipo tiukalla.

"Onko Anni jo liian seksikäs missiksi?"

"Kuka misseistä hurmaa alusvaatteissa?"

"Missi Anni valloitti seksikkyydellä"

"Missit alusasuissa Suomutuntureilla: Kuumat kuvat kodasta!"

"Miss-Suomi 2011 -finalistit poseerasivat rohkeasti alusvaatekuvauksissa. Katso kuvat!"

"Kuumat missit kuntosalilla. Katso video!"


Ollaan sitten vaikka pipo tiukalla, mutta mitä tapahtui missikisoille? Missä vaiheessa niissä alettiin valita Miss Märkäpaitaa? Onko Anni jo liian seksikäs missiksi... voi joo. Olikohan se nyt kuitenkaan se Anni, joka ehdotti riisumista kodassa? Olisikohan se kuitenkin jonkun muun valintaa, minkä verran missejä kuvataan alusvaatteissa ja minibikineissä?

Ehtona sille, että voi hakea Miss Suomeksi, on muun muassa, ettei ole koskaan osallistunut alastonkuvauksiin tai -esiintymisiin TAI muihin s e l l a i s i i n. Onko se ehto asetettu siksi, että ihmisiä kiinnostaa tirkistellä enemmän sellaista, joka ei vielä ENNEN kisoja ole riisunut...? Nimittäin sitten ehtii kyllä. Riisua ja poseerata, pakkasessa ja öljyyn tahrittuna.

PLIIS.

Kun MINÄ oli lapsi, seurasin missikisoja. Minä ihastelin niitä iltapukuja, pitkähiuksisia ja leveästi hymyileviä naisia...

(Silloin ei tosin kyllästetty joka paikkaa seksillä. Nythän myydään lähes kaikki aurinkomatkoista jogurttiin seksillä. Seksikkyydellä.)

...silloin Miss Suomeksi valittiin se Kaikkein Kaunein. Nyt valitaan se Selvästi Seksikkäin. Se, joka poseeraa rohkeimmin.

Etsin äsken Miss Suomi -kilpailun virallisilta kotisivuilta Miss Suomen "tehtävää", kuvausta hänen roolistaan. En löytänyt, äkkiseltään ainakaan. Miten minusta tuntuu, että joskus puhuttiin Miss Suomesta mallina nuorille? Tai noin tyhmänä voisi kuvitella, että sitähän hänen tulisi olla - tai että... sitähän hän ilman erityismainintaa olisi, jos kisojen merkitys lapsille ja nuorille olisi vielä sama.

Kumpiko olikaan siis ensin, muna vai kana? Hävisikö kiinnostus ensin ja sitä yritetään nyt epäitoivoisesti saada takaisin väliaika-Hunkseilla ja nenäliinalla peitetyillä tisseillä? Vai kävikö kuitenkin niin, että kisaan kuulunut glamour ja prinsessataika hävisivät Keisarin Seksiähkyn astuttua kuvioihin?

Kuka Miss Suomi -kisoja siis tänä päivänä seuraa? Olisi mielenkiintoista tietää ihan tutkittua tietoa siitä, miten yleisön profiili on muuttunut 1980-luvulta tähän päivään? Meillä nimittäin linnanjuhlatkin ohittavat nämä bileet 6-0.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

No just ihan samaa oon aatellu! Onko näissä kisoissa riisuminen muuten jotenkin sopivampaa kuin muuten? Ei tunnu nämä enää "oikeilta" missikisoilta...

Hanna