sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Yksi kuuri on lopussa taas. Tiistaina on korvalääkäri. Nyt kaikki rukoilevaiset voivat, kiitos, rukoilla pienen Kertun puolesta. Toivoisin, että korvat on nyt terveet ja ettei ihan heti taas työnnetä antibioottia tuohon suuhun. Se unikoulukin sitten jäi, koska ei haluttu kouluttaa kipeää lasta. No, kipeää ja kipeää - tuonkin tulehduksen löytyminen oli vain minun lähes vainoharhaisen kyttäämisen tulos. Kerttuli on niin tyytyväinen, että hän vaan miettiväisenä rapelsi korvaa, muuten oli ihan normaali itsensä. Tuli sitten mieleen uunna vuonna, että käytetään nyt kuitenkin ja tatta-daa, siellähän sitä oli, molemmissa korvissa.

No, nyt eletään tätä vuotta. Kerttuli on 9kk ja reilu viikko siihen päälle. Tissi-palvelu on saatavilla enää rajoitetun ajan, eli tammikuun loppuun saakka. Sen jälkeen taitaa tulla irti-kaikista-kahleista -repäisy. Kahleista puheen ollen, minä yritän olla tammikuun irti suklaasta. Olen ollut nyt 8 päivää ilman ja näen unta suklaasta. Saan myös mieleeni kaikenlaisia ajatuksia, kuten esimerkiksi mille mannapuuro maistuisi, jos siihen lopuksi vispaisi sulaa suklaata. Olen myös vähemmillä hiilihydraateilla ja yritän päästä irti lopuista raskauskahleista. Siinäpä tekemistä tälle keväälle. Ja kyllä muuten voi tehdä mieli herkkuja! Auta armias tätä ihmispoloa, joka on puolet elämästään syönyt suklaata silloin, kun väsyttää, ahdistaa, ilahduttaa, harmittaa, masentaa. Silloin kun tarvitsee tsemppausta, silloin kun tarvitsee kiitosta. Silloin kun haluaa palkita. Kiitos, mummo, tästä perimästä.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Suklaa, mikä ihana tekosyy. Ja ihan mihin vain. Juuri eilen mietin, että joskus silloin opiskeluaikoina oli se kausi, kun en syönyt moneen viikkoon karkkia tai suklaata. Miten sitä pystyi???? Nyt joka päivä jotain hyvää. Töissä olivat sitten täyttäneet pöydät ylijääneillä suklailla, eli edes töihin meno ei auttanut tässä. Ja sitä muuten oli ja on edelleen. Ei lopu varmasti edes huomenna, vaikka kuinka söin.... Kollega yritti jo toppuutella, mutta ei auttanut.

AikaKuukaudesta kirjoitti...

:-D tunnistan anonyymin suklaaholistin :-D