sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Turmia ja tutteja

On aloitettava lihotuskuuri. Eikä mikään kevyt vaan ihan kunnon. Lisättävä rasvojen ja kerman käyttöä. Lisättävä ruokailukertoja ja kerta-annosten kokoja. Harkitsen myös jotain muuta, naista väkevämpää, esimerkiksi anabolisia steroideja. Mahdolliset aggressiiviset haittavaikutukset lasketaan positiivisiksi bonuksiksi.

Ei, en jännitä vielä töiden alkua. Nyt alkaa Pelastakaa edes Tyyne -kamppanja. Tyyne polo! Se on saanut jälleen turpiinsa. Toivomme, että vastustaja näyttää vielä pahemmalle, mutta valitettavasti totuus on tämä: Tyyne on liian kiltti. Kiltit kissat pääsevät kyllä taivaaseen, mutta liian äkkiä. On siis tehtailtava tuosta tirpakkeesta naapurin tankkia mahtavampi tapaus. Ihan vain siksi, ettei mene kissan elämä saunassa asumiseksi (kas, eihän tuolla naamalla voi nainen olla toisten ilmoilla, niinpä se kökkii tuolla lauteitten suojissa niin kauan, että ruvet paranee.)



Mutta oli tänään suurikin päivä. Ehkä Tyynenkin kannalta. Iippo nimittäin päätti luovuttaa tuttinsa jollekin, jota niitä enemmän tarvitsee. Iippo ei kauan aikaa miettinyt, kenelle ne antaisi ja niinpä Tyyne sai kaksi sinistä tuttia. Molemmista otettiin vielä kerta-kiellon-päälle -huikat. Tilanteesta on vain videotallenne. Tyynen kannalta tämä oli suurta siksi, että myös Iippo vihjaisi sen olevan vähän turhan vauva noissa turpiinvetämisasioissa.

Ei kommentteja: